BP anläggningar: Arbete hemma jobb: hur du undviker att få Scammed

http://www.goodreads.com/topic/show/1110554-bp-anl-ggningar-arbete-hemma-jobb-hur-du-undviker-att-f-scammed—aut

Vad gör så du inte får vidtas av gemensamma arbetar hemma jobb-bedrägerier: Internet ScamBusters #62
Idag ska vi fokusera på del 2 av vår serie om hem-baserade verksamheten bedrägerier och arbete-at-home bedrägerier. Om du missat Del1 i förra månadens fråga på tio i topp-bedrägerier av detta slag

10 Tips för att undvika arbete baserat hemma och hem Business bedrägerier

1. Aldrig, aldrig betala för möjlighet att arbeta! ”
Detta är regeln kardinal. Du bör behandla arbetar hemma precis som du skulle behandla som arbetar för en arbetsgivare vid sitt driftställe.
Om ni skulle för en anställningsintervju i den “verkliga världen”, hur skulle du reagera om intervjuaren frågade du betala $50 eller 100 kr att landa i jobbet, för starter material eller för en “god tro” betalning till kontrollerar du var verksamheten på allvar?
Ni tror det var absurt. Inga legitima företag debiterar anställda en avgift för ett jobb.
När du ombeds betala för chansen till ett jobb, eller information om arbete från hemmet jobb, vet du att det är en bluff.
Hem-baserade företag, å andra sidan kräva startkostnader att täcka investeringar, material, franchising eller andra objekt. Som vi i nästa steg, betalar kontrollera saker ut innan du något.
2. Kolla in verksamheten innan du betalar något. ”
Har du hört på de företag som inhämtat dina pengar?
Om inte, kolla dem noga. Se till att de har en fysisk adress och ett telefonnummer. Ring om det är en verklig telefonnummer. Gör en sökning på http://www.Google.com/ att se om du hittar några positiva eller negativa kommentarer. Kontrollera referenser noggrant.
Vissa varningssignaler om scammer företag:
De använder Gratis webbhotell tjänster (som stativ eller Geocities).
De använder gratis webb e-tjänster (till exempel Yahoo! Mail eller Hotmail).
De använda Post Office rutor för utskick och avslöja inte sin verkliga adresser.
De kommer inte ge dig ett telefonnummer där du kan kontakta dem.
3. Använd ditt kreditkort för att göra inköp. ”
Detta låter krånglig, men om du tänker köpa ett startpaket eller göra vissa investeringar som avser ett hem-baserade verksamheten, köp med ditt kreditkort.
På så sätt kan om du inte tar emot objekt, eller om saker går fel, du bestrider anklagelserna med ditt kreditkortsföretag. Om du är osäker på hur du gör detta, tala med ditt kreditkortsföretag * innan * du gör inköp.
4. Forskning på marknaden för det föreslagna business/arbetet. ”
Varje scammer lovar obegränsade rikedomen och lätt arbete. Med lite virtuellt fotarbete, kan du se om du kan tjäna pengar som gör denna typ av verksamhet eller arbetar.
Om du funderar på att starta en fakturering läkare, till exempel ringa några läkare och sjukhus i din stad eller ort och be om det skulle finnas en marknad för dina tjänster. Som vi nämnde i den förra frågan, kan du bli förvånad att upptäcka hur begränsade marknaden verkligen är.
5. Akta vaghet och otroliga påståenden. ”
Företag som inte uppge sina namn, kostnader eller annan viktig information i deras annonser oftast har en bra anledning att göra det.–de är scammers. Även vara försiktig med påståenden som att du kan “göra upp till $1000 i veckan” gör bara några timmar till ett värde av okvalificerad arbete.
Inte förblindas av girighet.

Advertisements

1 thought on “BP anläggningar: Arbete hemma jobb: hur du undviker att få Scammed

  1. Fairly wonderful content. We really came on your current blog page as well as imagined to talk about i need truly really liked studying your own blog posts. Even so I am going to end up being following for your wesite as well as I really hope a person put up once quickly.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s